Abruzzo Casa

Uw huis in het groene hart van Italië. Waar bergen, heuvels en de zee bij elkaar komen.

KLIK HIER VOOR UW GRATIS TOEGANGSTICKET VOOR SECOND HOME BEURS UTRECHT, 28, 29en 30 September 2018

Net zoals in 2017 was Abruzzo Casa ook dit jaar in 2018 aanwezig 

op het Italië Evenement in de tuinen van Kasteel Haarzuilens! 

Beursaanbieding voor het Italië Evenement: 

Het Orientatie Pakket van 600 voor 295 euro!  (alleen voor particulieren)

Ontdek ook wat uw mogelijkheden zijn voor Abruzzo, binnen uw wensen!Het Orientatie Pakket!

Het Orientatie Pakket bestaat uit een uitgebreide inventarisatie van uw wensen en budget. Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag in Abruzzo. We zoeken naar huizen die, zoveel mogelijk, aan uw wensen en eisen voldoen. Zo kunt u op een hele makkelijke manier ontdekken wat er voor u mogelijk is in de Abruzzo!

We presenteren u 5 tot 10 huizen (afhankelijk van hoe specifiek/zeldzaam uw zoekopdracht is, normaal gesproken gewoon 10 huizen), zodat u een goed beeld krijgt van prijs-kwaliteit-locatie van huizen die goed bij u passen. U zult verrast zijn over de mogelijkheden en de tarieven van de Abruzzo! 

Misschien zit uw droomhuis hier al bij, en misschien bent u door dit Orientatie Pakket nog beter in staat om aan te geven wat u wilt, waardoor we daarna nog gerichter voor u kunnen gaan zoeken of huizen voor u kunnen gaan bezichtigen. 

Vanwege het Italië Evenement bieden we het OrientatiePakket aan van 600 euro voor 295 euro. Na een intakegesprek om uw wensen helder te krijgen, presenteren wij u 5 tot 10 huizen die zoveel mogelijk binnen uw selectie criteria passen. Inclusief een overzicht van relevante regelgeving en subsidiemogelijkheden.