Abruzzo Casa

Uw adviseur en makelaar voor de aankoop van huizen en verbouwingen in Abruzzo, Italië. 

Onze diensten 

Abruzzo Casa:  Uw huis in het groene hart van Italië, waar de bergen, heuvels en de zee bij elkaar komen.

Aankoop-begeleiding.

Abruzzo Casa geeft u Nederlandstalige begeleiding bij de zoektocht en aankoop van uw (tweede) huis in Italie. Voor de regio Abruzzo en zuidelijk De Marken bieden we ook verbouwingsbegeleiding. Ook bieden we diensten op gebied van verhuur of beheer van uw woning in Abruzzo.

We kunnen u ondersteunen met uw hypotheek aanvraag, aankoopkeuring op bouwtechnisch / juridisch gebied, en bespreken met u de fiscale mogelijkheden die zowel Nederland als Italië bieden. Als u in Italië een bedrijf wilt beginnen, bieden we u ook de regionale informatie en normen voor bijvoorbeeld de opstart van een agriturismo of een Bed& Breakfast. Voor een persoonlijk advies op maat brengen we u graag in contact met onze partner-adviseurs. 


Dienstverlening samen met onze partners:
We werken samen met lokale specialisten. zoals een ingenieur, geometra, aannemers, boekhouders/fiscalisten (commercialista), mensen gespecialiseerd in subsidies,  tuinmannen, schoonmaakbedrijven, vrouwen die kookcursussen geven over de typische authentieke Abruzzo-keuken, en een talen-instituut om ter plaatse goed italiaans te leren, en we bieden zelfs Nederlandstalige excursies naar de "highlights van Abruzzo". 

We werken ook samen met Nederlandse specialisten met kennis van Italië, vooral op het gebied van internationaal (belasting)-recht. Om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie en wensen.  

Abruzzo beter leren kennen.

Om kennis te maken met de mooie, en upcoming regio Abruzzo, plaatsen we op onze facebook pagina regelmatig berichten over bezienswaardigheden en evenementen in Abruzzo. 

Tevens bieden we u vakantiewoningen te huur, zodat u rustig de regio kunt komen ontdekken en samen met ons alvast wat huizen kunt gaan bezichtigen. Daarnaast kunt u deel nemen aan een excursie, workshop, training of evenement om Abruzzo verder te ontdekken.